sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Oma terassi kullan kallis

Lempipaikkani kotonamme juuri nyt on ehdottomasti lasitettu terassimme! Siellä juon kahvikupposeni, rentoudun lueskellen sisustuslehtiä sekä kasvatan yrttejä kesäaikaan. Terassilla viihtyy myös kaksivuotiaamme, joka puuhastelee siellä tyytyväisenä lelujensa parissa niin aurinkoisena kuin sateisenakin päivänä. Terassimme sisustaminen on ollut jatkuvana projektina asunnon valmistumisesta (kesällä 2015) lähtien. Inspiraatiota sain muun muassa Rakkaudesta Sisustamiseen -blogin 7 askelta unelmien kesäkeitaaseen -postauksesta. Ensin hankittiin INKA-laverisohva Sotkasta ja appiukko nikkaroi meille sohvapöydän kuormalavoista. Sen jälkeen aloin siirrellä sivupöytiä ja raheja terassille kotimme sisältä. Tänä kesänä terassimme on saanut kauniit valkoiset läpikuultavat verhot ja valkoiset laudasta tehdyt seinähyllyt. Laitan myöhemmin postausta hyllyistä, joista on myös appea kiittäminen :).



Sohvalle sommittelin joukon tyynyjä, joiden vaaleanturkoosit, valkoiset ja vaaleanharmaat sävyt luovat terassille rauhoittavan ja rentouttavan tunnelman. Yksiväriset tyynyt löytyivät Jyskistä ja Ikeasta, kaksiväriset ovat puolestaan Eightmoodin ja ostettu elokuussa 2016 Mio-sisustusliikkeestä Tukholmasta (jos on muuten käyntiä Tukholmassa, tuo ihana ja monipuolinen Sveavägen 20:ssä sijaitseva sisustusliike kannattaa ehdottomasti tsekata!).



Tyynyjen värejä ja kuvioita toistava pehmoinen fleecetorkkupeitto tarttui mukaan kesäkuussa Tuurista Veljekset Keskisen kyläkaupasta. Alimmassa kuvassa etualalla näkyvä pyöreä betoninen jakkara on löytö Jyskistä, ja se tuo ihanaa rouheaa kontrastia puiseen kalustukseen. Nyt terassilla tarkenee peiton turvin myös vähän viileämmälläkin kesäkelillä, ja verhoja voi halutessaan siirrellä kovinta auringonporotusta himmentämään lapsen leikkiessä terassilla päiväsaikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DIY: Rustiikki kirjahylly lastenhuoneeseen

Ihanan helteisiä kesäpäiviä on jo roppakaupalla takanapäin. Meidän perheessä on otettu kaikki kesälomasta irti - on reissattu ystävien luo e...